Sivas’ta ÖNDER ve Kızılay’dan kan bağışı kampanyası

Sivas’ta ÖNDER ve Kızılay’dan kan bağışı kampanyası
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ile Türk Kızılayı iş birliğinde, toplumda kan bağışı bilincini artırmak amacıyla başlatılan Türkiye geneli kampanyaya Sivas ÖNDER de destek veriyor.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ve Türk Kızılayı iş birliğinde, toplumda kan bağışı bilincini artırmak amacıyla Türkiye genelinde kan bağış kampanyası başlatılıyor. Sivas ÖNDER İmam Hatipliler Derneği de kampanyaya destek verecek.

3 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilecek kampanya kapsamında gönüllü kan bağışının önemi vurgulanacak ve duyarlı vatandaşlar, İmam Hatip mezunu ve mensupları, dernek bünyesinde oluşturulacak kan bağışı noktalarına davet edilecek.

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan ÖNDER Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı Muhammet Arslantaş, “Kan bağışı hayat kurtaran bir sorumluluktur. Ramazan ayı öncesinde başlatılan kan bağışı, hastalar ve kan stoklarının artırılması açısından son derece önemlidir. Önder Sivas İmam Hatipliler Derneği olarak 3 Şubat 2026 tarihinde 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Kız İmam Hatip Lisesi karşısında bulunan dernek binamızda gerçekleştireceğimiz kan bağışı kampanyamıza tüm mensuplarımızı, ailelerini ve vatandaşlarımızı kan vermeye bekliyoruz” dedi.

Vatandaşların ve dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşmesi beklenen kampanya, toplumda kan bağışına yönelik farkındalığın artırılmasına katkı sağlayacak.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.