Sivas'ta özel eğitim öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açtı
Sergide, öğretmen Tülin Türkdoğan, koordinesinde 17 proje ile özel eğitim öğrencilerinin eğitimlerini ve yaşam becerilerinin artırılması noktasında hazırlanan çalışmalar yer alıyor.
Açılışta konuşan Okul Müdürü Ebubekir Boyraz, özel eğitim uygulama okulunun Sivas'ta daha çok otizm spektrum bozukluğuna sahip öğrencilere eğitim veren bir devlet okulu olduğunu söyledi.
Öğrencilerin okulda yaşam, eğitim, sosyal becerilerini geliştirmelerinin ailelere günlük yaşamda büyük kolaylıklar sağladığını aktaran Boyraz, "TÜBİTAK 4006 projesini uygulayarak özel eğitim alanında ilk defa büyük bir başarı elde ettiler. Sivas Özel Eğitim Uygulama Okulu, okul idaresi ve öğretmenlerini büyük fedakarlıkları ve özverili çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum." dedi.
Kaynak:Anadolu Ajansı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.