Sivas’ta Şah-Mat için yarıştılar
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Satranç İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen Minikler B Satranç İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.
2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında gerçekleştirilen organizasyon, 20-21 Haziran tarihlerinde Taha Akgül Spor Salonu’nda yapıldı. İki gün boyunca devam eden müsabakalarda minik sporcular, il birinciliği için hamlelerini yaptı.

Çekişmeli ve heyecan dolu karşılaşmaların ardından dereceye giren sporcu ve takımlar belirlendi. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Ödül töreninde konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Arslandoğan, organizasyona katılan tüm sporcuları tebrik ederek, “Çok güzel ve centilmence geçen bir turnuva oldu. Yarışmalara katılan tüm sporcularımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.