Sivas’ta şoför esnafının geleceği konuşuldu
Sivas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret kapsamında, Sivas’ta hizmet veren şoför esnafının mevcut ekonomik durumu, sektördeki son gelişmeler ve esnafın yerel yönetimlerden beklentileri detaylı bir şekilde istişare edildi. Görüşmede, esnafın sorunlarının çözümü noktasında kurumlar arası iş birliği ve ortak hareket etme kültürünün önemi vurgulandı.

"ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Hakan Demirgil, şoför esnafının şehrin ulaşım yükünü sırtladığını ifade etti. Demirgil, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Şaban Yalman ve ekibini tebrik ederek, "Esnafımızın her sorununda çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz" dedi.
BİRLİKTE HİZMET VURGUSU
Misafirperverliği için Demirgil’e teşekkür eden Başkan Şaban Yalman ise yeni dönemde de birlik ve beraberlik ruhuyla esnafın haklarını korumaya ve hizmet kalitesini artırmaya odaklanacaklarını belirtti. Ziyaret, güncel sektörel projelerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak:Süleyman Yıldız

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.