Sivas'ta Şube Müdürü Ziya Soylu’ya veda programı düzenlendi

Sivas'ta Şube Müdürü Ziya Soylu’ya veda programı düzenlendi
Sivas İl Müftülüğünde 2020 yılından bu yana Şube Müdürü olarak görev yapan Ziya Soylu için, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde yurt dışı görevine atanması dolayısıyla veda programı düzenlendi.

Sivas İl Müftülüğünde 2020 yılından bu yana Şube Müdürü olarak görev yapan Ziya Soylu’nun, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde yurt dışı görevine atanması dolayısıyla veda programı gerçekleştirildi.

Sivas İl Müftülüğü personelince düzenlenen programa, İl Müftüsü Hasan Limon’un yanı sıra müftü yardımcıları, şube müdürleri ve kurum personeli katıldı.

598836816-1177245711254261-25927.jpgProgramda konuşan İl Müftüsü Hasan Limon, Ziya Soylu’nun görev süresi boyunca Sivas’a ve İl Müftülüğüne önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “Şube müdürümüze ilimize ve müftülüğümüze yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştığımız süre boyunca ortaya koyduğu özverili çalışmaları, mesai arkadaşlığını ve dostluğunu her zaman takdirle anacağım. Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

600170949-1177245627920936-84050.jpgİl Müftü Yardımcıları Behçet Koçak ve Mehmet Koç da konuşmalarında, Soylu’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Programda söz alan müftülük personeli de duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Veda konuşması yapan Ziya Soylu ise birlikte görev yaptığı tüm personelden helallik isteyerek, başta İl Müftüsü Hasan Limon olmak üzere veda programını düzenleyen müftülük personeline teşekkür etti.

600218486-1177245521254280-11029.jpg

Program, İl Müftüsü Hasan Limon’un günün anısına Ziya Soylu’ya plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum