Sivas'ta sürücülerin dikkatine: Atatürk Caddesi tek taraflı trafiğe kapatılıyor

Sivas'ta sürücülerin dikkatine: Atatürk Caddesi tek taraflı trafiğe kapatılıyor
Sivas Belediyesi, Atatürk Caddesi'nin Kent Meydanı ile Kepçeli Kavşağı arasında kalan bölümünde altyapı, kaldırım ve asfalt yenileme çalışması başlatıyor.

Sivas Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alan resmi duyuruya göre, kent merkezindeki en işlek güzergâhlardan biri olan Atatürk Caddesi'nde kapsamlı bir yenileme çalışması başlatılıyor. Yapılacak olan altyapı ve üstyapı çalışmaları nedeniyle caddenin önemli bir bölümü geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

Altyapı, kaldırım ve asfalt baştan aşağı yenileniyor

Sivas Belediyesi'nin gerçekleştireceği çalışma kapsamında, Atatürk Caddesi'nin Kent Meydanı'ndan başlayıp Kepçeli Kavşağı'na kadar uzanan bölümünde geniş çaplı bir yenileme seferberliği yürütülecek. Güzergâh üzerinde hem altyapı hatları modernize edilecek hem de kaldırım ve asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Meydan'dan Kepçeli yönüne gidiş trafiğe kapatılacak

Yenileme çalışmalarının güvenli ve hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi amacıyla, söz konusu güzergâh tek taraflı olarak araç trafiğine kapatılacak. Sürücülerin mağduriyet yaşamaması adına trafiğe kapatılacak zaman ve yön bilgileri şu şekilde paylaşıldı:

"Kısıtlama, Kent Meydanı'ndan Kepçeli istikametine gidiş yönünü kapsayacak. Geçici trafik düzenlemesi, 9 Haziran Salı günü saat 07.00'den itibaren başlayacak ve çalışmalar tamamlanana kadar yürürlükte kalacak. Sürücülerin bölgede herhangi bir mağduriyet ya da zaman kaybı yaşamamaları adına alternatif güzergâhlardan yararlanmalarını önemle rica olunur".

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.