Sivas’ta Yavuz Bülent Bakiler şiirlerle anıldı
Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Mehmetçik İlkokulu tarafından Yavuz Bülent Bakiler anısına Şiir ve Müzik Dinletisi programı düzenlendi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ın yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler’in hayatı ve edebi yolculuğunu anlatan sinevizyon gösterisi izleyicilerle buluşturuldu. Etkinlik kapsamında öğrenciler, Bakiler’in şiirlerini aileleriyle birlikte seslendirirken, okulda görev yapan öğretmenler de çeşitli türküleri seslendirdi.

Programın sonunda konuşan Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, kültür ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Yavuz Bülent Bakiler’i anmanın ve onun eserlerini öğrenciler aracılığıyla gelecek nesillere aktarmanın büyük bir değer taşıdığını belirtti. Erdoğan, “Bu anlamlı programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Program sonunda katkı ve katılımlarından dolayı öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak:Elif Elmalı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.