Sosyal Hayata Katkı Sunacak

Sosyal Hayata Katkı Sunacak
Sosyal Hayata Katkı Sunacak


ÇETİN POLAT

Ahmet Turan Gazi Hanımlar Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi, bugün saat 15.30´da hizmete açılacak. Her yaştan insanın sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamak ve meslek edinmelerine yardımcı olarak istihdamı artırmak adına bünyesindeki eğitim, kültür ve yaşam merkezlerinde faaliyetlerini sürdüren Sivas Belediyesi, Ahmet Turan Gazi Hanımlar Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi ile hizmet kalitesini artırıyor.

20 ARAÇLIK OTOPARK ALANI BULUNUYOR

Ahmet Turan Gazi Mahallesi´nde hanımların ve gençlerin kullanımına yönelik olarak planlanan proje, toplam bin 470 metrekare kapalı alana sahip. 20 araçlık otopark, 320 metrekare üst bahçe ve 180 metrekare alt bahçe olmak üzere 500 metrekare açık alan bulunuyor.

4 ANA BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Bölge için büyük önem taşıyan yatırım; çok amaçlı salon, spor salonu, hanımlar kültür merkezi ve gençlik merkezi olmak üzere 4 ana bölümden oluşuyor. Bu alanlarda kütüphane, derslikler, kurs odaları, kafeterya ve sosyal alanlar mevcut.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.