Spor tesislerinde ortak kullanım protokolü

Spor tesislerinde ortak kullanım protokolü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor tesislerinin ortak kullanımına ilişkin protokol imzalayarak üniversite ile şehir arasında iş birliğini güçlendirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol törenine Yılmaz Şimşek, Ahmet Şengönül ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem katıldı.

Protokol kapsamında üniversite bünyesindeki spor tesislerinden lisanslı sporcular ve antrenörler faydalanabilecek, tesisler ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek. Ayrıca grup müsabakaları, Türkiye şampiyonaları, mahalli okul spor yarışmaları ve çeşitli kültürel-sanat etkinlikleri için tesisler ortak olarak kullanılabilecek.

2.jpg

İş birliği, üniversite öğrencilerinin özellikle Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin uygulamalı ders ve staj imkânlarını artırırken, gençlerin spora erişimini kolaylaştırmayı ve Sivas’ın ulusal ve uluslararası organizasyonlarda etkinliğini yükseltmeyi hedefliyor. Vali Şimşek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.