Sporun topluma etkileri konuşuldu

Sporun topluma etkileri konuşuldu
Sporun topluma etkileri konuşuldu


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Valiliği koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafından Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında, Ahmet Türkseven İlkokulu-Ortaokulu tarafından Sporun toplum üzerindeki etkileri konulu panel düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün, Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünün rehber alınarak gerçekleştirilen panele, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Mahmut Karakollukçu ve Sabri Ürgüp katıldı.

Okul Müdürü Sebahattin Eker´in açılış konuşmasından sonra katılımcılar, öğrencilere sporun toplum üzerindeki etkilerine ilişkin bilgiler aktardılar.

Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Diğer yandan panele katılan antrenörlere plaket takdim edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.