Eğitim sektörünün güncel sorunları masaya yatırıldı
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) 25. Meslek Komitesi üyeleri, düzenlenen iftar programında bir araya gelerek eğitim sektörünün güncel sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatırdı.

"Eğitim Sektörünün Sorunlarını Takip Ediyoruz"
İftar programında konuşan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, 25. Meslek Komitesi üyeleriyle eğitim sektöründeki gelişmeleri değerlendirmek amacıyla buluştuklarını ifade etti. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna vurgu yapan Özdemir, oda organları ile meslek komitelerinin tam bir uyum içerisinde çalıştığını belirtti.
Çözüm İçin Ankara Trafiği
Başkan Özdemir, sektör temsilcilerinden gelen tüm görüş ve sorunların titizlikle takip edildiğini kaydederek, "Meclis ve yönetim kurulumuza iletilen konuları başta ilgili Bakanlıklar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olmak üzere kamu kurumlarına taşıyoruz. Birçok konuyu bu girişimlerimiz sayesinde çözüme kavuşturduk, diğerleri için de yoğun çaba sarf ediyoruz," dedi.
"Sorumluluk Bilinciyle Çalışıyoruz"
25. Meslek Komitesi Meclis ve Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Bozyiğit ise eğitim camiasının taleplerine karşı büyük bir sorumlulukla hareket ettiklerini dile getirdi. Ramazan ayının manevi atmosferinde yakalanan bu birlikteliğin sektörel dayanışmayı güçlendirdiğini ifade eden Bozyiğit, programa katılan tüm eğitim temsilcilerine teşekkür etti.
Kaynak:Elif Elmalı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.