Suşehri’nde karne festivali

Suşehri’nde karne festivali
Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karne Festivali kapsamında pazar alanına dev şişme oyun parkları kuruldu. Taşımalı eğitim gören ve ilçe merkezindeki yüzlerce çocuk, dondurma ikramları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, öğrencilerin yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atabilmeleri amacıyla geleneksel hale gelen muhteşem bir etkinlik gerçekleştirildi. Suşehri Belediyesi, ilçe merkezinde ve köylerde taşımalı eğitim gören tüm öğrencilere karne hediyesi olarak pazar alanını dev bir eğlence merkezine dönüştürdü.

Dev oyun parkında dondurma eşliğinde eğlence

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen karne festivali kapsamında pazar alanına kurulan şişme oyun parkları, çocukların akınına uğradı. Rengarenk parkurlarda zıplayarak ve yarışarak gönüllerince eğlenen çocuklara, etkinlik boyunca belediye ekipleri tarafından dondurma ikram edildi. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği festival, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

İlçe protokolü çocukların sevincine ortak oldu

Suşehri Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Tuncer, festival alanını ziyaret ederek çocukların sevincini paylaştı. Parkurları tek tek gezen ve çocuklarla sıcak sohbetler eden Kaymakam Yıldız, bu anlamlı organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği geçen Suşehri Belediye Başkanı Kayaoğlu'na ve tüm belediye personeline teşekkürlerini iletti.

"Çocuklarımızın mutluluğu bizleri daha da mutlu ediyor"

Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, festivalin gördüğü yoğun ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirerek şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizleri daha da mutlu etmektedir. Karne festivalimizde evlatlarımız gönüllerince eğlenirken, aileleriyle de beraber kaliteli zaman geçirme fırsatı buldular. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha güzel ve kapsamlı bir eğlence programında yeniden bir araya geleceğiz. Tüm çocuklarımıza iyi ve huzurlu tatiller diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.