USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tan Görevden Alındı

Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğünde rotasyon dolayısıyla değişikliğe gidildi. Uzun yıllar başarılı bir şekilde görev yapan İl Müdürü Harun Tan başka bir ile müdür olarak görevlendirilirken, yerine gelecek isim önümüzdeki günlerde belli olacak.

Tan Görevden Alındı
02-11-2023 15:36
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas'ta kurum müdürlerinde değişim devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivas Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğün ardından bir değişim de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı il müdürlüğünde yaşandı.

12 Ocak 2018 tarihinde göreve başlayan ve yaklaşık 5,5 yıldır başarıyla görev yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü olarak görev yapan Harun Tan başka bir ile görevlendirildi.

Tan'ın yerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğüne kimin geleceği ise önümüzdeki günler belli olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Tevfik fikret
Tevfik fikret 1 ay önce
Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin; Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!
eminaga
eminaga 2 ay önce
3 yıl önce teknisyen emin okullar kırtasiyeden kırtasiye alıyor bir kısım malzemeyi aldıktan sonra biryere kurumun borcu olduğunu söyleyerek elden yedibin tl istiyor. İbrahim bahsi geçen yere gidip borcu ödemek istediğinde adam dörtbin tl borç olduğunu söylüyor. ibrahim emine neden üçbin fazla istediğini sorunca emin benim komisyonum seni ilgilendirmez diyerek ibrahimi kurumdan kovuyor ve tüm kurumlara okullar kırtasiyeden alışveriş yaptırmıyor. o sene kırtasiye mal
eminpasa
eminpasa 1 ay önce
Kırtasiyeler bilgisayarcı kenan dan alınıyor. Emin e pay vermeyen ihale alamıyor. Para kazanmak isityorsan eminin ve harunun payını vermen gerekiyor.
halit5858
halit5858 3 ay önce
Bir hayırsever vatandaş kimsesiz çocuklar için kullanılması şartıyla ahmet köksal vakfına fiorina araç bağışlamıştı. Araç ilk zamanlar çocukların işlerine kullanıldı şu an vakfın temizlik personeli nurcanın elinde. Yakıt ve diğer masraflar vakıf bütçesinden ödeniyor. Bu aracı harun ne amaçla nurcana verdi acaba.
harun
harun 3 ay önce
murat özdemir kurumu dolandıran güvenlik görevlisi ile aksivas ve karayel isimli iki şirket kurmuş müdür vekilliyken pazarlık ihalesi yöntemiyle henüz bir haftalık bu iki şirkete yüksek karla iki ihale vermiştir. şirketin kuruluşuna murat özdemirin eşi zeynep özdemirin muhasebeci arkadaşı yapmıştır. isteyen 2011/208472 nolu ihaleye bakabilir.
cemal
cemal 3 ay önce
muratın sevgi evlerinde çocuklara son kullanım tarihi geçmiş bozuk gıda tükettirdiği söyleniyordu bu sebeple rahatsızlanan çocuklar olmuştu. soruşturma tabiki kapatıldı. bunların gıda şirketi ilede ortaklıkları mı var acaba.
Kazım
Kazım 4 ay önce
Hicbir şey de düzelmedi şoförler şimdide altibin tl ye çalışıyor emin karadoğan il müdürlüğünde olduğu müddetçe herşey ayni devam eder. onbeş senedir emin gizli müdürluk yapıyor unvani yok ama hersey onda kurulus müdürleri mudur yardimcilari emine ceket ilikliyor selam duruyor. Eninden icazet alanın yolu açılıyor yükseliyor ters dusenin başına gelmeyen kalmıyor.
Alim
Alim 4 ay önce
Hakkında bu kadar olumsuz, ihaleye fesat karıştırma, iş bilmeme, işçiyi müdür olarak atama, üniversiteyi 9 yılda bitiren VS. VS. olarak yazılıp çizilen birine devletin mahkemelerinin hiç bir şey yapmaması ve üstüne üstlük orduya il müdürü olarak atanması ancak hayretler ülkesinde olur. Normal de bu yazılanlara göre bu şahsın şu anda cezaevinde olması gerekir. Yazık ülkemize temizeller operasyonu gerekir. Birde duyduğumuza göre iki tane kuruma fötücü olduğu herkes tarafından bilinen ve bu konuda soruşturma geçiren şahısları hem müdür yapmış hemde dosyalarının kapatılması için gerekli yerlere gidip aracı olmuş
Adem
Adem 4 ay önce
Hakkında yolsuzluk, taciz, hırsızlık, fetoculuk, taciz iddiaları olan personelin yaninda durdu soruşturmalari kapattı ceza vermedi karşı çıkanları ezdi veya ezmeye çalıştı. Sayesinde bedrettin, murat uğur, nihat, sinan, bilal gibi memur bile olamayacak kişiler idareci oldu.
Söför Necip
Söför Necip 4 ay önce
Harun Tan döneminde şöförler 5 bin tl maaşla çalışıyordu bir passatı makam aracı olarak kullanabilmek için göz yumuyordu. Yeni müdür durumu düzeltti.
fadih
fadih 6 ay önce
Dernek başkanlığı yapan fatih kurum aracıyla özel işini yaparken kaza geçirdiği söyleniyordu o olayı da kapattı artık ne borcu varsa.
akın
akın 6 ay önce
bilal- murat, recep - bedrettin, bedrettin murat kavgalarını kapatmış nihatın mahkemesine bile mufettişe istediği ifadeyi vermesi karşılığında kapatmaya çalışmıştı.
Tarik
Tarik 6 ay önce
Memurun birine yüksek fiyata arabasını sattığı karşılığında kazanç sağlayabilmesi için döner sermaye saymanı yaptığı söyleniyor. Dmk ya göre amir astları ile ticari ilişki kuramaz.
Emre
Emre 6 ay önce
İşçinin birini vekaleten müdür yapmıştı. Müdürun niteliklerini işçinin görev tanımını bile bilmeyen biri altı sene sosyal hizmetleri yönetti.
Azra
Azra 6 ay önce
İlk işe başladığında teknisyen e ye raporlu olduğu gün ise geldiği için tutanak tutturmuştu sonradan aralarında neler yasandiysa vazgeçilmez adamı oldu e böyle işte yanlış işlere bulaşınca ellerine düşüp gırtlağına kadar pisliğe bulaşıyorsun.
Serdal
Serdal 6 ay önce
Evet raporluyken nöbet tuttuğu için tutanak yazdirmisti sonra ne olduysa kanka oldular.
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
80 binlik passat ta ulaştı abla eline sağlık.olayların üstüne gidilir abla. Herkes bildiğini yazacak şuraya veya maile. Bende gereken yere ulaştıracam. 21 ağustosta harun tan ve işbirlikçileri ile alakalı suç duyurusunda bulundum. Savcılık dosyayla ilgileniyor. Sizin yazdıklarınızda dosyaya eklenecek
serdal
serdal 6 ay önce
En son satınalmacı emin in sivas gündüz bakımın araç ihalesini verdiği firmadan karşılık olarak oğlunun düğününe kayseriye ücretsiz araç gönderttiği söyleniyordu.
Gülay
Gülay 5 ay önce
Gündüz bakımın araç ihalesini satın alma eminle birlikte vereceğin firmayı çağırıp anlaşma sağlamıştın burda çıkan haberlerden sonra açık ihaleye karar verdiniz ama iki araç için kaça anlastiginiz ne pazarlıklar yaptınız ne menfaatler saglaniz hepsini biliyorum hesap zamanı gelecek eminin fetöye verdiği himmetlerden de haberim var.
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
Bilalin 200 bin liralık sunta alımı ile ilgili mail ulaştı. Pazartesi diğer maillerle savcılık dosyasına eklenecek
Emin
Emin 6 ay önce
Sunta meselesini bende duymuştum ama miktar 160-180 bin tl arasındaydi sanırım bilalin birde laptop alımı ihalesi vardı para ödenmiş ama laptop falan alınmamıştı şikayet olunca laptoplar murat abide demiş sonradan biryerlerden laptop ayarladığı söyleniyordu. Oranın şoförü Hasan'ın da kurum resmi plakalı aracı ile yildizeline falan servis çektiği konuşuluyordu.
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
Serdal Kardeşim ne biliyosan sahte bir mail hesabı aç. Ordan [email protected] a mail at
Bilo
Bilo 6 ay önce
Karşıyaka huzurevinin açılışi sırasında eminin yaptığı alımlarda genelde müdür yardımcısınin imzası vardır müdür Sinan kendini sıkıntıya sokmamak için imza atmamiştır. Kuşku uyandıran bir durum.
TANZEDE
TANZEDE 6 ay önce
SUDİ YILDIZ, SİVAS SOSYAL YARDIMLAŞMA (MA) VE DAYANIŞMA (MA) VAKFI MÜDÜRÜNE NE ZAMAN SIRA GELİR ACABA?...
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
Emanet ulaştı saolasın
TANZEDE
TANZEDE 6 ay önce
SUDİ YILDIZ, SİVAS SOSYAL YARDIMLAŞMA (MA) VE DAYANIŞMA (MA) VAKFI MÜDÜRÜNE NE ZAMAN SIRA GELİR ACABA?...
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
İkinci emanette geldi. 21 ağustosta yaptığım suç duyurusuna eklenecek ustam. İçin rahat olsun, gereken yerlere ulaştırılacak
TANZEDE
TANZEDE 6 ay önce
"MASAK" İŞ BAŞINA MI DESEK ACABA?
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
Ben huzurevi için sayıştaya denetleme talebinde bulundum. Şurayıda denetlesinler dediğiniz bir yer varsa yazın. [email protected]
serdal
serdal 6 ay önce
eliniz değmişken diğer huzurevi özelliklede döner sermaye için de denetim talebinde bulunsaydınız.
Mahmut
Mahmut 6 ay önce
Zamanında yavuz isimli bir memur karşıyaka huzurevine tayin olmuş kısa bir süre çalışmış oranın müdürü ile kavga etti konusursam hepinizi yakarim dediği için hakkında soruşturma açılamadı diye duymuştum susturmak için sayman yapıldığı söyleniyordu yorumları okuyunca demek ki söylenenler doğruymuş diye düşündüm. Su karşıyaka da neler olduğunu bilen birileri anlatsa bizde öğrensek.
İbrahim
İbrahim 6 ay önce
İnşAllah öyledir reis. Bu adamları kamuya odacı bile yapmamak lazım
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
Sivas huzurevindeki yolsuzlukların başındaki isimdir. Huzurevindeki zulme ses çıkarmayıp desteklemiştir. Kendisi hakkında yaptğım suç duyurularını abisinin sayesinde kapattırmıştır. Valilik tarafından da korunmaktadır. Yeni belgelerle hem valiliği hemde harun tanı yolsuzluklarda ortak oldukları için şikayet ettim. Allah büyük elbet yürekli bir savcı çıkıp aynı adanada 60 kişinin 200 milyon yolsuzluğunu ortaya çıkardığı gibi bunuda çıkaracaktır.
Songül
Songül 6 ay önce
Allah rızası için bir günde insanlar hakkında eleştirmeden yorum yapın.
TANZEDE
TANZEDE 6 ay önce
Böylesi usulsüzlükler yapanları eninde sonunda çok şükür devletimiz ayıklıyor...
TANZEDE
TANZEDE 6 ay önce
Çocuk yuvasından ANY ile ailelerine teslim edilen çocukların koruma kararlarını aileden gizli olarak kaldırıp ilgili çalışanlar ile kartelleşip çocuğun istihdam hakkını engellemek girişimindedirler...
Harun
Harun 7 ay önce
Emin isimli fetö artığı PKK yandaşı satın almacisinin yaptığı ihaleler satın almalar incelense neler çıkar ortaya ne yolsuzluklara şahit oluruz neler neler
Harun
Harun 7 ay önce
Müdür olabilecek son kişi olmasına rağmen müdür yapılmış görevinden bihaber birkaç yalaka soytarinin elinde oyuncak olan bir adamcağız. Görevden alınması geçte olsa hatadan dönme olarak değerlendirilebilir.
TANZEDE
TANZEDE 7 ay önce
17 Ağustos 2022 de vali bey in de olduğu kurum ziyaretinde Soner Yörük isimli müd. yardımcısı bağırarak üzerime yürüdü sayın Tan ın gıkı çıkmadı...
Feramuz
Feramuz 7 ay önce
Görevden alınması iyi olmuş, zaten bi halttan anladığı yoktu, hele o makamı hak etmek ve makamın hakkını vermekle uzaktan yakından alakası yoktu.
Neslihan
Neslihan 6 ay önce
Harun tan devletin bana hak gördüğünü bana layik görmedi.soner yorukte oda defolup gitse...bunlari ben şikayet ettim..bakanlığa valiliğe sonunda hak yerini buldu.
Serdar
Serdar 7 ay önce
Başka şehirde gideceği kısmı doğru değil aktif görev verilmeyecek.
Ahmet bakır
Ahmet bakır 7 ay önce
Çok Yanlış Bir Karar. Sosyal Hizmetler herhangi bir müdürlüğe benzemez. İşini layıkıyla yapan birine bunu mu layık gördünüz? Cidden anlaşılır gibi değil. Sivas'a hizmetleriniz için minnettarız kıymetli büyüğüm. Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin.
Harun
Harun 7 ay önce
Evet çok başarılıydi üstlerine yalakalık astlarina baskı ve tehdit konusunda üstüne yoktu. Sivas için 7 kayıp yıl. Milli eğitimde bir köşeye atılmıştı İsmet Yılmaz in torpiliyle sosyal hizmetlere müdür oldu. Dönemi haksızlık yolsuzluk ile anılacak personelinin ahlaksizligina bile göz yummak zorundaydi çünkü bildiklerini söylemekle tehdit ediyorlardı.
İbrahim özbek
İbrahim özbek 6 ay önce
Kardeşim ben bunun yaptığı yolsuzluğa ses çıkardığım için işten çıkardığı işçiyim. [email protected] adresine bunun hakkında bildiklerini yazarmısın? Bunun hakkında ben suç duyurusunda bulundum. Dosyaya eklerim yazdıklarını.
Harun
Harun 7 ay önce
Evet çok başarılıydi üstlerine yalakalık astlarina baskı ve tehdit konusunda üstüne yoktu. Sivas için 7 kayıp yıl. Milli eğitimde bir köşeye atılmıştı İsmet Yılmaz in torpiliyle sosyal hizmetlere müdür oldu. Dönemi haksızlık yolsuzluk ile anılacak personelinin ahlaksizligina bile göz yummak zorundaydi çünkü bildiklerini söylemekle tehdit ediyorlardı.
Harun
Harun 7 ay önce
Evet çok başarılıydi üstlerine yalakalık astlarina baskı ve tehdit konusunda üstüne yoktu. Sivas için 7 kayıp yıl. Milli eğitimde bir köşeye atılmıştı İsmet Yılmaz in torpiliyle sosyal hizmetlere müdür oldu. Dönemi haksızlık yolsuzluk ile anılacak personelinin ahlaksizligina bile göz yummak zorundaydi çünkü bildiklerini söylemekle tehdit ediyorlardı.
Harun
Harun 7 ay önce
Evet çok başarılıydi üstlerine yalakalık astlarina baskı ve tehdit konusunda üstüne yoktu. Sivas için 7 kayıp yıl. Milli eğitimde bir köşeye atılmıştı İsmet Yılmaz in torpiliyle sosyal hizmetlere müdür oldu. Dönemi haksızlık yolsuzluk ile anılacak personelinin ahlaksizligina bile göz yummak zorundaydi çünkü bildiklerini söylemekle tehdit ediyorlardı.
Fatih
Fatih 7 ay önce
Çok başarılı olduğunu ve güzel işler başardığını biliyoruz teşekkürler şehrimize hizmetlerinden dolayı
Harun
Harun 7 ay önce
Aile ve sosyal politikalar il müdürü değişikliği doğru karar olmuş.bir il müdürünün kendi memleketli olması çok sakıncalı.
Harun
Harun 7 ay önce
Karar çok doğru. Şehrimize hayırlı olsun. Gittiği yerdekilere Allah kolaylık versin...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!