Taşdemir: “İlk golü yememek önemli”

Taşdemir: “İlk golü yememek önemli”
Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, sezon boyunca geriye düşülen maçlarda maç çevirmede yaşanan zorluklara dikkat çekti ve takımın psikolojik olarak güçlü kalmasının önemini vurguladı.

Özbelsan Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu.

Taşdemir, yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı dolayısıyla camiaya mesaj verdi. Bayramda takımın şehirde olmayacağını belirten Taşdemir, “Şimdiden tüm ülkemizin, Sivas’ın ve camiamızın bayramını kutluyorum. İnşallah sağlıklı nice bayramlarda hep birlikte oluruz” dedi.

Sezon boyunca geriye düştükleri maçları çevirme oranının düşük olmasına ilişkin bir soruyu da yanıtlayan Taşdemir, bu durumun psikolojik boyutuna dikkat çekti. Taşdemir, “Tabii onu belki farklı zaman dilimlerinde belki geri dönüp işte 1-0’dan, 2-0’dan bir kere maç çevirdiğinizde ondan sonra o psikolojiyi de alıyorsunuz. Şimdi bu seneki zaten psikoloji sadece maç çevirme açısından değil, sezonun genelinde kötü olduğu için işin oraya gelen kısmında birazcık daha aşağıda kalıyor. İnşallah mağlup duruma düşmeyiz. Ama düştükten sonra da inşallah çevirecek bizi ve kuvvette kendimizde buluruz” dedi.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.