Tayini çıkan bürokratlar onuruna veda yemeği düzenlendi!

Tayini çıkan bürokratlar onuruna veda yemeği düzenlendi!
Sivas’ın Gürün ilçesinde görev sürelerini tamamlayan adliye, emniyet, askeriye, din ve bankacılık bürokratları için veda gecesi düzenlendi. Gürün Millet Bahçesi'ndeki buluşmada Belediye Başkanı Çiftçi'nin verdiği o mesajlar ve detaylar haberimizde!

Gürün ilçesinde uzun süre başarıyla hizmet veren ve son tayin döneminde görev yerleri değişen mülki, idari, askeri ve adli erkan onuruna veda gecesi tertip edildi. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi tarafından organize edilen veda yemeği, Gürün Millet Bahçesi’nin nezih ortamında gerçekleştirildi. Programa; Gürün Kaymakamı Selami Alper Özkan, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, tayini çıkan kamu görevlileri ile aileleri katıldı.

744596777-1799466844548351-2492168810785916583-n.jpg

"Görev Yerleri Han, Sizler Birer Yolcusunuz"

Gecede konuşma yapan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kamu görevlilerinin memleketin dört bir köşesinde özveriyle çalıştıklarına değindi. Tayini çıkan isimlerin Gürün’e önemli katkılar sunduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, şu sözlerle veda etti:

"Görev yapılan yerler han, görev yapan sizlerse birer yolcusunuz. Gürün’deki görev süreleriniz boyunca birçok önemli başarıya imza atmış ve görevlerinizi en güzel şekilde tamamlamış bulunuyorsunuz. Burada göstermiş olduğunuz başarılara, gittiğiniz yerlerde de devam edeceğinize inanıyor ve ilçemiz adına sizlere hayırlı görevler diliyorum."

746199138-974868992270312-5039337841448835464-n.jpg

Hizmet Teşekkür Plaketleri Takdim Edildi

Konuşmaların ardından Gürün ilçesinin huzuru, adaleti, manevi hayatı ve ekonomisi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan; Cumhuriyet Savcısı Fatma Ergin, eşi Başkomiser Uğur Ergin, Gürün İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fahrettin Özçoban, Gürün Müftüsü Ömer Faruk Uludaş ve Ziraat Bankası Gürün Şube Müdürü Ergün Küçük’e teşekkür plaketi takdim edildi. Protokol üyeleri, Gürün halkına ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi'ye gösterdikleri misafirperverlik ve uyumlu çalışma ortamı için teşekkür ederek ilçeden güzel anılarla ayrıldıklarını ifade ettiler.

746842804-4488760254729899-5852106113269441450-n.jpg

Kaynak:Burcu Cellat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.