TEI motorlarını tanıttı

TEI motorlarını tanıttı
TEI AR-GE ve İnovasyon Müdürü Akın Orhangül, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) öğrencilerine TEI tarafından üretilen motorları tanıttı.

TEI AR-GE ve İnovasyon Müdürü Akın Orhangül, Türkiye’nin Yerli Motor Vizyonu sunumu ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) akademisyen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

TEI motorlarını tanıttı

SBTÜ Bilim ve Teknoloji Topluluğu tarafından düzenlenen, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) tarafından desteklenen Bilim ve Teknoloji Zirvesi ’25 kapsamında SBTÜ konferans salonunda bir sunum gerçekleştiren Orhangül, TEI tarafından üretilen, ülkemizin savunma sanayi ve havacılık projelerinde kullanılan motorları tanıttı.

TEI motorlarını tanıttı

Sunumunda farklı motor tiplerinin tasarım ve güçlerine dair bilgi veren Akın Orhangül, öğrencileri TEI’de staj imkanları konusunda bilgilendirdi.

Prof. Dr. Mehmet Kul, Orhangül’e etkinliğin anısına plaket, Doç. Dr. Nazım Babacan ise teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.