Teknik Heyet ve Futbolcular Seminere Katıldı

Teknik Heyet ve Futbolcular Seminere Katıldı
Teknik Heyet ve Futbolcular Seminere Katıldı


İRADE / SPOR SERVİSİ

2015 – 2016 futbol sezonu öncesinde Fifa'nın almış olduğu kararlar ve talimatlar doğrultusunda Sivas Merkez Hakem Kurulu ve Ulusal Eğitim Kurul Üyesi Muammer Tokat, Sivas Belediyespor Futbol A takımı teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi futbolda uygulanacak oyun kuralları ve ihlalleri ile ilgili seminer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Şahan, yardımcı hocalar Özer Karadaş, Ömer Kalebayır, Kaleci Antrenörü Ahmet Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Kenan Karataş ve Sivas Belediyesporlu futbolcular katıldı.

Sivas Merkez Hakem Kurulu Başkanı Muammer Tokat, futbolculara ofsayt kuralları, rakibe yapılan sert hareketler sonucu sarı kart ve kırmızı kart uygulamaları hakkında slayt eşliğinde bilgiler vererek, futbolcuların daha az kart görmeleri için oyun içinde kontrolü sağlamaları ve Fair Play ruhu içinde sahayı terk etmeleri için bu tür seminerleri yaptıklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.