USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'The Simpsons’ın' Yeni Kehaneti Ağızları Açık Bıraktı!

Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden The Simpsons dizisi yine kehanetleriyle yine gündeme geldi. Dizide yer alan yeni kehanete göre kapanmalar geri geliyor.

'The Simpsons’ın' Yeni Kehaneti Ağızları Açık Bıraktı!
26-09-2023 14:30
SİVAS
Google News

1989 yılında yayın hayatına başlayan ve dünyanın birçok ülkesinde izlenen çizgi film dizisi The Simpsons, sık sık geleceği tahmin ettiği iddialarıyla gündemde yer alıyor.

Matt Groening tarafından yaratılan bu efsanevi animasyon dizisinin bazı olayları ilginç bir şekilde gerçekleşmesi, herkesi şaşırtıyor.

Dizi, daha önceki sezonlarında Titan denizaltısı, Donald Trump'ın başkanlığı, Threads adlı bir televizyon programı, Kobe Braynt'ın ölümü, Koronavirüs gibi birçok olayı önceden betimlemesiyle dikkat çekti.

The Simpsons’ın bu tahminleri  hala tartışma konusuyken yeni kehanetleri gündemi bir kez daha meşgul etti. 

Kapanma geri gelecek iddiası!

Ulusal medyada yer alan habere göre son zamanlarda gündemde olan iddialardan biri, 'The Simpson' adlı çizgi film dizisinin aşırı sıcaklarla ilgili geleceği tahmin ettiği yönünde.

İddialara göre, dizinin bir bölümünde Springfield kasabası, kavurucu sıcaklar nedeniyle felakete sürükleniyor. İşletmeler kapanıyor, insanlar sıcaklıktan yaşamlarını yitiriyor ve sonrasında kasabada yaşanan hava olayı nedeniyle dışarı çıkmak mümkün olmuyor.

Bu sahneler, bazı bilim insanları ve aktivistler tarafından gerçek dünyadaki iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için kullanıldığına inanılıyor.

Özellikle son yıllarda artan aşırı sıcaklar, The Simpsons’ın 2024 kehanetlerinden biri olarak gelecekte insanların aşırı sıcaklar nedeniyle evlerine kapanabileceği iddialarını ortaya atıyor. /Haber Merkezi/

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!