USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tokat’ta Sivas Rüzgarı Estiriyorlar

Tokat’ta düzenlenen “Ortaokullar arası voleybol” maçlarına Sivas’ı temsilen katılan Şehit Adnan Saka Ortaokulu, kenti başarıyla temsil ediyor.

Tokat’ta Sivas Rüzgarı Estiriyorlar
08-03-2024 10:06
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Genel Müdürlüğü’nün 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Ortaokullar arası yıldızlar yarı final voleybol” maçları Tokat’ta oynandı.

Bu müsabakalarda, Sivas şampiyonu olduktan sonra grup maçlarında da birinci olan Şehit Adnan Saka Ortaokulu Sivas’ı başarıyla temsil ediyor.

Heyecan dolu müsabakaların ilk gününde Sinop Atatürk Orta Okulu’nu 3-0,  ikinci gününde Zonguldak Karadeniz Ereyli TED Koleji’ni 3-1 yenen Sivas ekibi, Sivas voleybol camiasını gururlandırıyor.

B grubu birinciliği için mücadele edecek takımlardan galip gelen birinci takım, mağlup olan ikinci takımla çapraz eşleşme ile oynanacak maçlara karşılaşacak. Bu maçların galipler ise 20 - 24 Mart’ta Sivas’ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası müsabakalarında yarışacak.

Şehit Adnan Saka Ortaokulu Öğretmeni Tahir Demir ise, amaçlarının öncelikle çapraz eşleşmelere kalıp sonrasında Sivas’ta yapılacak olan finallerde Sivas’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

“ÖNEMLİ OLAN SİVAS’IMIZA HİZMET ETMEK”

Sivas temsilcisine destek veren Voleybol Antrenörü Cengiz Keskin de sporcuları bir an olsun yalnız bırakmayarak onların maçlara hazırlanmasına yardımcı oluyor. “Önemli olan Sivas voleyboluna katkı sağlayıp Sivas’ımıza hizmet etmek” diyen Keskin, maçlarda da yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!