USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Top artık taraftarda! BİLGİN BAŞKAN’DAN KOMBİNE DESTEĞİ

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, TSYD’nin “Spor Medyası Başkanla Buluşuyor” programı kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bilgin, taraftarların başlatmış olduğu kombine kampanyasına destek olacaklarını söyledi. Bilgin, “Kombine kampanyasına da bin 158 adet kombine ile destek veririz, maça gidecek taraftar bulursanız destek olurum” dedi.

14-02-2024 11:55
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin “Spor Medyası Başkanla Buluşuyor” programı kapsamında spor basınıyla bir araya geldi.

MEVA Kafe’de düzenlenen programa Başkan Bilgin’in yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz ile Sivas’taki spor basını katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, programa katılan basın mensuplarına teşekkür ederek TSYD’nin çalışmalarından bahsetti. Çağlayan, “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla etkinliklerimize devam ediyoruz. Bugün de “Spor Medyası Başkanla Buluşuyor” programı kapsamında Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikteyiz. Başkanımıza davetimize katıldığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz ise, Sivas Şube olarak özel bir teşekkür etmek istiyorum. Şahsım ve şubem adına katılımcılara teşekkür ediyorum. Hilmi Başkanla beraber açılan amatör kulüp sayısı arttı. Birçok arkadaşımız da yeni kulüpler kuruyor. Sizlerin spora olan desteğini görüyoruz ve teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HİLMİ BİLGİN: SPORA DESTEK DEVAM EDECEK

Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin de, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade etti. Bilgin, “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sivas’ımıza ve amatör spor kulüplerimize layık bir tesis kazandırdık. Bakanlığımız bünyesinde futbol camiamıza hizmet ediyor. Sahası yenilendi, binalar yenilendi. İçerisine spor malzemeleri koyarak tertemiz bir şekilde teslim ettik. Amatör alanda sporu tabana yaymak adına hem bireysel hem de kurumsal anlamda desteklemeye inanıyoruz. Geçtiğimiz toplantılar da söylemiştim 2023’te verdiğimiz destek fragmandı bundan sonra daha da artarak devam edecek desteğimiz. Hem kulüp bazında, hem bireysel bazda, hem de okul kulüpleri bazında desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

MAHALLELERE SEMT SAHALARI YAPILACAK

Bazı mahallelere semt sahaları yapacaklarını ifade eden Bilgin, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız bir spor tesisi yapıyorsa bizim daha yapmamıza gerek yok. Nüfus yoğunluğu olduğu bölgeler; Fatih Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Karşıyaka bölgelerine semt sahaları dediğimiz şekilde futbol, basketbol, voleybol sahaları, yanında sosyal olarak kullanılabilecek duş ve lavabolar yer alacak. Daha küçük ve bütçesi daha uygun spor tesislerini ilimize kazandıracağız. Gençlerin sporla uğraşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

3 BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK

Başkan Bilgin, şehrin 3 önemli noktasına büyük spor kompleksi yapılacağını da söyleyerek, “Bu dönem Şeyhşamil Mahallesinde muhteşem bir spor kompleksi yaptık. Yakında açılışını yapacağız, tesisimiz bitti. Tesisin içerisinde bay-bayan yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol, basketbol sahaları, halı saha, kay kay pisti yer alıyor. Bir ailenin gidip güzel bir vakit geçirebileceği spor kompleksi yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte bu kompleksten şehre 2 tane daha kazandırmayı planlıyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde de eksiklikler var. Birde Esentepe bölgesinde de bir yer bularak büyük bazlı spor tesislerini şehre kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

“MİNİK YİĞİDOLAR’A DESTEK OLURUZ”

Bir basın mensubunun “Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor” projesi devam edecek mi?” sorusuna Bilgin, “Bu konu ile ilgili sayın valimle görüşürüz. Nasıl uygun görürlerse, nasıl bir şekilde yaparsak valiliğimizin, il müdürlüğümüzün, yapmış olduğumuz istişare neticesinde yapılması gerek devam ettiler. Bu konularda dediğim gibi Sivas Valiliği bir görev yaptı, yapmaya devam ediyor. Orayla istişare etmeden cevap veremeyiz. Şehre destek veren bir proje ise destek oluruz” yanıtını verdi.

BİN 158 ADET KOMBİNE DESTEĞİ!

Sivasspor taraftarlarının başlatmış olduğu kombine kampanyasına destek olacaklarını duyuran Bilgin, “Sezon başında destek olsun diye birçok projeye destek olduk. Destekte olmaya devam ederiz. Taraftar gruplarımız var ve desteğimiz devam ediyor. Taraftar gruplarının belli deplasman giderlerini karşılıyoruz ulaşım konusunda. Bizim sözümüz yeni sezon başında daha güçlü bir destek olmak. Sivasspor’un güzel bir yönetimi var. Güzel iş yapıyorlar, güzel iş yaptıklarını görüyoruz ve son 20 yıldır başarıya koşuyorlar. Kombine kampanyasına da bin 158 adet kombine ile destek veririz, maça gidecek taraftar bulursanız destek olurum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!