Topgül: “Hepinizden helallik istiyorum”

Topgül: “Hepinizden helallik istiyorum”
Önceki Dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, hac ibadetini yerine getirmek üzere yola çıkmadan önce Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal’ı ziyaret etti.

Hilmi Bilgin’in Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan önceki dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, hac ibadetini ifa etmek üzere yola çıkmadan önce Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Karabal, Topgül’e hayırlı yolculuklar temennisinde bulunarak, yapacağı ibadetlerin kabul olmasını diledi.

Topgül, “Allah nasip ederse 28 Nisan Salı günü Hac farizamızı yerine getirmek üzere Rabbimizin misafiri olarak Harameyn yolcusu olacağız. Bu kıymetli yolculuktan önce görüşmek, helalleşmek, Allah’a ısmarladık demek üzere akrabalarımı, arkadaşlarımı, komşularımı tüm dostlarımı ziyaret etmeye, aramaya ve mesaj çekmeye çalışıyorum. Bugün de yakın arkadaşım Taner beyi ziyaret ettim. Bu amaçla öncesinde buradan tüm hemşehrilerime ve dostlarıma Allah’a ısmarladık demek istiyorum. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Benden yana tüm haklarım hepinize helal olsun, sizlerden de helallik beklerim” dedi.

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.