USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzon Şimdiden Korktu!

27 Kasım Pazartesi günü Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı müsabaka öncesi Trabzonspor harekete geçti. Bordo-mavililer maç saatinin erkene alınması için TFF’ye müracaatta bulunacak.

Trabzon Şimdiden Korktu!
23-11-2023 11:16
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında EMS Yapı Sivasspor sahasında Karadeniz ekiplerinden Trabzonspor’u konuk edecek.

Sivas 4 Eylül Stadyumunda saat 20.00’da oynanacak maç öncesi bordo-mavili kulüp harekete geçti. Maç günü ve saatinde Sivas’ta hava sıcaklığının soğuk olacağını düşünen Trabzonspor Kulübü, TFF’ye maç saatinin daha erkene alınması yönünde müracaatta bulunacağı öğrenildi.

Sivas’taki hava sıcaklığının oyuncuları olumsuz etkileyeceğinden yola çıkan bordo-mavililerin bu kararı ise Sivasspor camiasını tarafından tepki topladı.

-20 OLACAK HABERLERİ DOĞRU DEĞİL!

Trabzon’daki birçok yerel medya ise maç günü ve saatinde Sivas’ta hava sıcaklığının -20’ye kadar inebileceği yönünde haberler yaparak okurlarının karşısına çıktı. Sivas’ta bugünlerde akşam hava sıcaklığı -2 dereceye kadar inerken henüz -20 dereceler görülmedi.

CAMİA TEPKİLİ!

Sivasspor camiası ise Trabzonspor’un TFFye müracaatta bulunacağı yönündeki haberlere tepki gösterdi. Taraftarlar, “Trabzonspor, Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak olan Sivasspor maçının saatinin değişmesi için TFF'ye başvuruda bulunacakmış. Trabzon’daki bazı yerel medya Sivas'ta maç saati hava sıcaklığının -7 ila -20 arasında hissedileceği tahmin ediliyormuş diye haber yapmış. Tamamen yalan. Şu günlerde biz -2 dereceyi gördük en fazla. Kamuoyunu yanlış bilgilendirmesinler. Trabzonspor’da neden başvuru yapıyor. Trabzon şimdiden korktu. Yok, maç saati değişsin, yok hava soğukmuş. Bu tür bahanelere sığınmasınlar” şeklinde yorum yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!