TÜGVA Sivas Yaz Okulu'nda coşkulu mezuniyet: 6 bin öğrenci belgesini aldı

TÜGVA Sivas Yaz Okulu'nda coşkulu mezuniyet: 6 bin öğrenci belgesini aldı
Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi; 6 haftalık eğitimi tamamlayan 6 bin öğrenci Vali Yılmaz Şimşek ve protokolün katıldığı törenle mezun oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sivas İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yaz Okulu’nun kapanış ve mezuniyet programı, Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

6 hafta süren eğitim maratonu boyunca değerler eğitimi, spor aktiviteleri, kültürel geziler ve yarışmalarla dolu bir yaz sezonu geçiren 6 bin öğrenci, düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldı.

hp8clcjwwaaboay.jpg

Programa Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, TÜGVA Sivas İl Temsilcisi Muhammed Taha Akbulut, il protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

hp8dllbwqaapmnu.jpg

"Asıl Kıymetli Olan Millî ve Manevi Değerlerle Buluşmalarıdır"

Açış konuşmalarının ardından salondaki davetlilere hitap eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, yaz okullarının gençlerin gelişimindeki kritik rolüne vurgu yaptı.

Yaz okullarının tatil dönemini verimli geçirmek açısından büyük bir fırsat olduğunu belirten Vali Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Yaz okulları; gençlerimizin tatil dönemini verimli bir şekilde değerlendirmelerine, yeni bilgiler öğrenmelerine, farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve en önemlisi güzel dostluklar kurarak unutulmaz hatıralar biriktirmelerine imkân sağlayan önemli eğitim faaliyetleridir. Asıl kıymetli olan, gençlerimizin yalnızca bilgi ve becerilerle değil; milli ve manevi değerlerimizle, güzel ahlakla, kardeşlik ve dayanışma duygusuyla, paylaşmanın ve birlikte hareket etmenin güzelliğiyle buluşmalarıdır."

hp8dllcxsaexuwz.jpgMezuniyet töreni; öğrencilere belgelerinin takdim edilmesi, ilahi konseri ve protokol üyelerinin öğrencilerle çektirdiği hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.