´Türkiye´de Cehennemi Yaşadım!´
İRADE / SPOR SERVİSİ
Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Las Palmas'tan transfer ettiği 24 yaşındaki golcü Macauley Chrisantus, Yunanistan basınına çok enteresan açıklamalarda bulundu.
Sivasspor ile yöntemlerini Ocak ayında ayıran ve Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK'ya transfer olan Macauley Chrisantus, Türkiye'deki kariyerini ''Cehennem'' sözleriyle ifade etti.
CHRİSANTUS'TAN ŞOK SÖZLER
Sivasspor ile oynadığı 7 maçta yalnizca 1 gol atabilen 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu; 'Yunanistan'a gelmeden önce Türkiye'de adeta cehennemi yaşadım. Buraya gelirken ne fiziksel ne de psikolojik olarak hazır değildim. Birkaç hafta içerisinde daha önceki gücüme kavuşacağımı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Sivasspor'da yarım sezon oynayan Chrisantus ligdeki tek golünü Galatasaray'a 2-1 kaybedilen maçta atmıştı.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.