Türkiye'den dünyaya uzanan kurban köprüsü

Türkiye'den dünyaya uzanan kurban köprüsü
Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği, kurbanlıkların kontrol ve denetimlerinin sürdüğünü belirterek, bu yıl Sivas merkezli organizasyonla 61 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban emanetlerini ulaştıracaklarını açıkladı.

Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği tarafından Kurban Bayramı kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Dernek yetkilileri, satın alınan kurbanlıkların kontrol ve denetimlerinin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra toplam 61 ülkede kurban emanetlerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı ifade edildi.

Kurban bedelinin 11 bin 500 lira olarak belirlendiği açıklanırken, bağış yapmak isteyen vatandaşlar için banka hesap bilgileri de paylaşıldı.

Bağışların “Kurban (Ad Soyad, Telefon Numarası)” açıklamasıyla gönderilmesi gerektiği belirtilerek, sürecin şeffaf ve güvenilir şekilde yürütüldüğü vurgulandı.

Dernek yetkilileri, hayırseverlerin destekleriyle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.