USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÜÇ KONUDA FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ

ÜÇ KONUDA FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ

ÜÇ KONUDA FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ
16-01-2017 16:20
Google News


Sivaslılar Birliği tarafından İstanbul´da Grand Cevahir Oteli´nde düzenlenen ?Sivaslılar Buluşması?na çok sayıda Sivaslı, dernek yöneticileri ve Saadet Partisi yöneticileri katıldı.

Sivaslı hemşerileriyle bir araya gelen Karamollaoğlu, ?Sivas´ın hangi beldesine gitsek tarihi, manevi önemi yüksek yerler buluruz. Rahmetli Erbakan Hocam beni Sivas için görevlendirdiğinde Sivas´ın ne kadar maneviyatlı olduğunu belirtmişti. Böyle güzel bir şehre hizmet ettiğim için gururluyum? dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul´da Sivaslı hemşerileriyle bir araya geldi. Sivaslılar Birliği tarafından düzenlenen buluşmada konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu, hükümetle üç konuda farklı düşündüklerini söyledi.

Karamollaoğlu bu farkları şöyle sıraladı: ?Hükümetle ayrı olmamızın üç sebebi var. Birincisi bu arkadaşlar bizden ayrılırken Milli Görüş gömleğini çıkardıklarını belirttiler ve Avrupa Birliği için çalışmaya başladılar. Hâlbuki Erbakan Hoca, İslam Birliği diyordu. Avrupa´yla bizim inancımız, namusumuz uymaz. İkinci ayrılık konusu, Hükümetin ABD ve İsrail ile müttefik oluşu. ABD PYD´ye silah veriyor, PYD silahları PKK´ya veriyor, PKK bizi vuruyor. Bizi vurduran ülkeyle nasıl dost olabiliriz, nasıl müttefik olabiliriz? Olamayız, biz farklıyız. Üçüncü konu ise herkesin şikayet ettiği faiz sistemi. Faiz sistemiyle kalkınmak mümkün değildir. Faiz sistemi lahana gibidir. Lahana hiçbir güç, kuvvet vermez sadece şişirir.?

Sivaslılar Buluşması´na Saadet Partisi Genel Başkan yardımcılarından Abdullah Sevim, İsmail Hakkı Akkiraz, Atik Ağdağ, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, İstanbul Beyoğlu İlçe Başkanı Neşet Çevik, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Atatürk Oto Sanayicileri Başkanı Mustafa Keskin, Sivaslılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Hanefi Toptaş, Sivas Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Şat ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur katıldı.

?OY VEREN, VERMEYEN HERKESİN

DERDİNİ ÇÖZMEYE ÇALIŞTIM?

Milletvekilliği yaptığı dönemde partisine oy verev, vermeyen ayrımı yapmadığını belirten Karamollaoğlu, ?Ben bildiğiniz politikacılar gibi değilim. Meclis´te görev aldığım sürelerde kimseye ?sen benim partimdensin, senin sıkıntını çözeyim´ demedim. Bana oy veren, vermeyen herkesin derdini çözmeye çalıştım. Bunları övünmek için söylemiyorum. Benim her şeyim, hayatım ortada. Özel sektörde çalışırken kazandığım iki dairem ve bir arabam var. Ama görüyorum ki, devlet memurları kazandıkları parayı ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bu nasıl oluyor anlamıyorum? diye konuştu.

?HÜKÜMETLE FARKLI

DÜŞÜNÜYORUZ?

Hükümetle aralarındaki ayrımı belirleyen üç temel fark olduğunu ifade eden Genel Başkan Karamollaoğlu, ?Hükümetle ayrı olmamızın üç sebebi var. Birincisi bu arkadaşlar bizden ayrılırken Milli Görüş gömleğini çıkardıklarını belirttiler ve Avrupa Birliği için çalışmaya başladılar. Hâlbuki Erbakan Hoca, İslam Birliği diyordu. Avrupa´yla bizim inancımız, namusumuz uymaz. İkinci ayrılık konusu, Hükümetin ABD ve İsrail ile müttefik oluşu. ABD PYD´ye silah veriyor, PYD silahları PKK´ya veriyor, PKK bizi vuruyor. Bizi vurduran ülkeyle nasıl dost olabiliriz, nasıl müttefik olabiliriz? Olamayız, biz farklıyız. Üçüncü konu ise herkesin şikayet ettiği faiz sistemi. Faiz sistemiyle kalkınmak mümkün değildir. Faiz sistemi lahana gibidir. Lahana hiçbir güç, kuvvet vermez sadece şişirir? şeklinde konuştu.

ORTADOĞU´DA OYUNA GELDİK

Karamollaoğlu, ?Türkiye´nin kalkınması için konuşmalıyız. Türkiye kalkınırsa Sivas´ta kalkınır, gelişir. Öncelikle Türkiye´nin sıkıntılarını konuşmamız gerekiyor. Türkiye´nin üzerine, coğrafyanın üzerine gelmelerinin sebebini bilmek gerekiyor. İsrail inancından ötürü geliyor ve biz oyuna düşüyoruz. Saddam zalimdi, ders vermek icap eder. Esad zalimdi, Suriyelilere sahip çıkmak icap eder. Kaddafi delinin biriydi. Evet, bunlar doğru ama zalim, dünyanın her yerinde var. Bizim üzerimize neden geliniyor? Çünkü Osmanlı´yı böyle yıktılar. Biz Osmanlı zamanı hepimiz birdik. Birbirimize düşman etmek için bölüp parçaladılar. İnat ettiler Pentagon´da Türkiye haritasını çizdiler. Haritalarında Türkiye´yi üçe böldüler. Türkiye ?Siz bizim ortağımızsınız. Nasıl böyle bir şey yaparsınız´ dediğinde yalanlar söylediler. Geçtiğimiz günlerde Numan Kurtulmuş ?Suriye politikamız en başından beri yanlıştı´ şeklinde konuştu. Maalesef biz Ortadoğu´da oynanan oyuna geldik? dedi.

?SİVAS´IN BAŞKANI, VEKİLİ, AĞABEYİ?

Programın düzenleyicisi Sivaslılar Birliği Tertip Komitesi Başkanı Zeynel Keskin, ?Genel Başkanımızı arayıp ?Sivas´ın başkanısınız, milletvekilisiniz, Sivas´ın ağabeyisiniz, şimdi Saadet Partimizin Genel Başkanı oldunuz. Hemşerilerimiz sizi çok özledi´ diyerek davet ettik ve kendisi icabet ettiler? ifadelerini kullandı.

SİVASLILAR KARAMOLLAOĞLU´NA

DESTEK VERECEK

İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Mesut Çat, ?Yerel seçimlerde çeşitli illerde ve ilçelerde Sivaslı büyüklerimiz Saadet Partisi´nden aday oldular. Biz STK´lar olarak siyasi konuda tarafsızız ama bir yere kadar. Tarafsızlığımız bir ?Yiğido´ çıkana kadardır. Bu yüzden Temel Başkanımıza ve diğer sevgili Yiğido başkanlarımıza destek olmalıyız? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!