Ulaş'ta kamu personeline afet ve yangın eğitimi

Ulaş'ta kamu personeline afet ve yangın eğitimi
Sivas'ın Ulaş ilçesinde kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik yangın güvenliği, müdahale teknikleri ve afet farkındalığı eğitimi verildi.

Ulaş ilçesinde belediye tarafından kamu kurumlarında çalışan personele yönelik yangın ve afet eğitimi düzenlendi. Eğitime, İlçe Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez ve Belediye Başkanı Turan İlbey katıldı. Program kapsamında katılımcılara yangın anında doğru müdahale yöntemleri, ekipman kullanımı ve olası afet durumlarında alınması gereken önlemler uygulamalı olarak anlatıldı.

Belediye Başkanı Turan İlbey, vatandaşların can ve mal güvenliğini önceleyen bu tür eğitim çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.