Ülkü Ocakları Başkanı Vuruldu!

Ülkü Ocakları Başkanı Vuruldu!
Sakarya’da çıkan silahlı kavgada Sapanca Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Kabalak silahla vurularak yaralandı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Ülkü Ocakları binası önünde 28 yaşındaki Emirhan Kabalak ile S.K. arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

SİLAHLA VURULDU

Kavga sırasında S.K., silahıyla Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Kabalak’a ateş etti. Kabalak vurularak yaralandı.

aw214858-01.jpg

Yaralanan Kabalak, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sapanca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ulku-ocaklari-baskani.png

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Durumunun ciddiyeti nedeniyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Kabalak’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan S.K.'yı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. /İHA/ 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.