Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti
Yayınlanma:
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. İkili daha sonra bir basın toplantısı gerçekleştirdi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görüşmenin ardından basın toplantısı gerçekleştirdi. Tutuklu kaldığı sürede destek verdiğimiz için teşekkür ziyarete geldiğini söyleyen Mansur Yavaş sözü Ümit Özdağ’a verdi.
149 GÜN ALIKONULDUM
Ümit Özdağ ise “Silivri’de tek kişilik hücrede 149 gün düşman uygulamaları çerçevesinde hürriyetten alıkonuldum. Şimdi tekrar dava belirli bir aşamaya geldi. İstinafa giderek hukuk mücadelesine devam edeceğiz. Bu süreçte Mansur başkan yanımda oldu. Ailemin de yanında oldu. Meslektaşı olan annemi ziyaret etti. Ben de bugün kendisine teşekkür etmek için geldim” dedi.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Politika
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.