Üyelerden STSO Yönetimine Çağrı: Önce Anlatın Sonra İsteyin!

Üyelerden STSO Yönetimine Çağrı:  Önce Anlatın  Sonra İsteyin!
Yaklaşık 8 bin üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası"nın (STSO) bir program düzenleyerek milletvekili adaylarına Sivas"ın ve üyelerin sorun ve sıkıntılarını iletmesi isteniyor. 14 Mayıs"ta Sivas"ı temsil edecek 5 vekilin belirlenmesinin ardından iletilecek sorunların takibini ve çözüme kavuşturulmasını isteyen üyeler Başkan Zeki Özdemir ve ekibini göreve davet ediyor.

/Hayrullah AĞKAŞ/

14 Mayıs"ta gerçekleştirilecek kritik seçimler öncesi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu"na (YSK)  teslim etti. Listelerin belli olmasının ardından saha çalışmalarına hız veren adaylar  28. Dönem"de  Türkiye Büyük Millet Meclisi"nde (TBMM) Sivas"ı temsil etmek için göreve seçilmeleri halinde yapacakları hizmetler hakkında seçmeni ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı.

SORUNLAR HAKKINDA ADAYLAR BİLGİLENDİRİLMELİ

İlimizde faaliyet gösteren sanayici, tüccar ve esnaflar da şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası"nın (STSO) bir toplantı düzenleyerek sorun ve talepleri  milletvekili adaylarına iletmesini talep ediyor. Sivas"ın tamamının “cazibe merkezi” kapsamına alınması, Demirağ Organize Sanayi Bölgesi"ne daha fazla yatırımcı çekilmesi noktasında yapılabilecek çalışmalar ve SİDEMİR"de yaşanan sorunlar başta olmak üzere gündemi meşgul eden konular hakkında adayların bilgilendirilmesi bekleniyor.

ÜYELER, YÖNETİMİ GÖREVE DAVET EDİYOR

STSO"nun basın mensuplarına açık olarak düzenlemesi istenen toplantının ardından milletvekili adaylarından beklediklerini madde madde kamuoyuna açıklaması umuluyor. Üyeler; 14 Mayıs"ta yapılacak kritik seçimlerden sonra da Sivas"ı temsil edecek olan vekillerden STSO"nun taleplerini takip etmesi ve çözüme kavuşturması noktasında çalışma yürütmesini istiyor.  STSO"nun düzenleyeceği toplantı sayesinde vekil adaylarının Sivas"ın sorunlarına ve çözüm önerilerine daha çok hakim olacağını düşünen üyeler, Başkan Zeki Özdemir ve ekibini harekete geçmeye çağırıyor. 

Kaynak:Fatih Tabur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.