USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uygun: Kazanacağız

EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Perşembe günü Galatasaray ile oynayacakları maça ilişkin, “Yiğidomuza yakışır bir şekilde taraftarımızın desteğiyle alnımızın akıyla Allah'ın izniyle inşallah kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

09-01-2024 14:45
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in erteleme maçında 11 Ocak Perşembe günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Bülent Uygun Kayserispor maçını değerlendirerek, “Kayserispor gibi güçlü bir takım gerçekten oyun şey oyun anlayışıyla çok özel bir takımı deplasmanda 3-1 yenmenin mutluluğunu yaşadık. Taraftarımıza armağan etmiştik. Onlardan şimdi beklentimiz, malum kombinelerimiz şu anda satışta ve yalnızca bin tane kombine satılmış durumda. Kalan kombinelerin hepsini almaları ve bir an önce tribündeki gerçek sahibi olarak yerlerini almalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YİĞİDOMUZA YAKIŞIR ŞEKİLDE OYNAYACAĞIZ”

Perşembe günü Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuşan Uygun, “Galatasaray takımına gelince de şu anda ligi iki takım forse ediyor ve bunların arasındaki hücumsal formatta ve topa hükmetme anlamında en iyi takımlardan bir tanesine karşı oynayacağız. Eksiklerimiz var. Birçok sakatlığımız var. Hastalıklarımız var. Ve sakatlıktan çıkıp antrenman yönünden hazır olmayan arkadaşlarımız var ama kim olmazsa olmazın ya da ne olursa olsun biz Sivasspor olarak sahadaki duruşumuz, oyun anlayışımız, oyun felsefemiz, kazanma adına sahadaki mücadelemizle yerimizi alacağız. Yiğidomuza yakışır bir şekilde taraftarımızın desteğiyle alnımızın akıyla Allah'ın izniyle inşallah kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

“HAKEMLER ADALETLİ OLSUN”

Bir gazetecinin “Galatasaray maçı Sivasspor için ayrı bir önem taşıyor. Geçen sene Türk futbol tarihine geçen ofsaytımsı bir gol hikayesi var. Maça ayrı bir duyguyla mı çıkılacak?” şeklindeki sorusuna Uygun, “Hatalara bakarak hatalarla beslenmeyi sevmem. Ama ülkemizdeki yıllardan beri proje söyleyen, proje anlatan, olması gerekeni anlatan, yapılması gerekeni anlatan bir insanım. Kimilerinin bir şekilde hoşuna gitmiyor. Çünkü doğruları söylemek mi hoşuna gitmiyor? Ya da bizim söylediklerimizin mi hoşuna gitmiyor? Bunu da bilmiyorum. Bazıları futbolun içerisinde kalalım şeyinde, futbolun paydaşlarıdır hakemlerimiz. Bizim en önemli unsurlarımızdır. Baş tacımız taraftardır. Hakemler, futbolcular, antrenörler bu işin baş mimarlarıdır. Dolayısıyla herkesin sorunlarını çözmek gerekiyor. Ama aynı hatayı yıllardan beri yapmak ve ortaya koymaktan yorulmayan bir sistem var. Bu sistemi kim yapıyor bilmiyorum. Kim nasıl dizayn ediyor onu da bilmiyorum. O zamanlar bir hata olmuştur. Kişiler hata yapar. Kurumların bir suçu olmaz. Hakemin kardeşlerimizin Türkiye'de profesyonel olmasını sağlayan antrenör benim. Onların profesyonel olup bugün 150 bin lira maaş almasını sağlayan teknik direktör benim. Niye? Onlar daha iyi yönetilsin, iyi analiz yapsın. Gerçekten hakim gibi maça hakim olsunlar. Adaletli olsunlar, gördüğünü çalıp kimseyi kimseye ezdirmeden doğru maç yönetsinler diye. Onu mücadele etsinler. Ben Türk futbolunun iyiliği, gençlerimizin geleceği için mücadele etmeye devam edeceğim. Maçımız her rakip bizim için çok önemli. Her rakip birbirinden daha zor. Eksikliklerimizi hissettirmeden sahada kendi adımıza çıkıp kazanmak adına her şeyimizi vereceğiz” yanıtını verdi.

“DELİKANLI HAKEM İSTİYORUZ”

Sivasspor-Galatasaray maçının hakemi olarak atanan Zorbay Küçük’ü değerlendiren Bülent Uygun, “Adil, hakkaniyetli, gördüğünü çalan cesur, delikanlı hakem istiyoruz. Tüm Türkiye bunu istiyor. Kimse kimsenin şeyi değil. Gördüğünü verecek hakimizsiniz. Sonucunda Sivasspor'un hakkında kimseyi zaten yedirmez bizim yönetimimiz. Biz de kimsenin sahada kimseye hakkımızı yemesini istemiyoruz. Çıkacağız futbol adına güzellikler yapacağız. Artık hakemleri konuşmayı ve bunların bu yaşadıklarını ortadan onların yöneteceği adil yönetimlerle olur. Korkaklar asla kazanamaz. Dolayısıyla herkes cesurca maçını yönetecek. Esaretlerini kıracaklar. Çünkü arada bir C harfi var. Cesaretleriyle kendi camialarının karakterlerini sahaya yansıtacaklar. Yoksa onlar da bir ömür boyu bu şekilde eleştirilmeye bir sürü şekilde de cezalandırılmaya mahkum kalacak” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!