Vali Şimşek’ten evde eğitim alan öğrencilere karne ziyareti

Vali Şimşek’ten evde eğitim alan öğrencilere karne ziyareti
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, yarıyıl tatili dolayısıyla evde eğitim alan öğrenciler Umut Efe Karagöz ile Beyza Yaren Kaya’yı hanelerinde ziyaret ederek karnelerini verdi, aileleriyle yakından ilgilendi.

2025-2026 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle Sivas genelinde yaklaşık 107 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi.

g-yblqiwyaaoxc.jpg

Bu kapsamda, Vali Şimşek, evde eğitim alan öğrenciler Umut Efe Karagöz ile Beyza Yaren Kaya’yı hanelerinde ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğrenciler ve aileleriyle sohbet eden Şimşek, her iki öğrencinin de karnesini takdim etti. Eğitim hayatlarında başarılar dileyen Şimşek, devletin her zaman öğrencilerin ve ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

g-ybmogxsaa6z30.jpg

g-yblqdxeaa1f1c.jpgPrograma İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan da katıldı.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.