Vali Şimşek’ten üretim tesislerine ziyaret
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Vali Şimşek, ilk olarak MY General Soğutma Fabrikasını ziyaret etti. 5 bin 700 metrekarelik alan üzerine kurulu fabrikada incelemelerde bulunan Şimşek, firma sahibi Mehmet Arslan’dan üretim süreci ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren MY General Soğutma firmasının faaliyetlerini yerinde inceleyen Vali Şimşek, firmanın istihdama ve kent ekonomisine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek hayırlı kazançlar diledi.

imşek, ardından 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ASELSAN Sivas Hassas Optik AŞ’yi ziyaret etti. Bir süre önce göreve başlayan ASELSAN Sivas Hassas Optik AŞ Genel Müdürü Dr. Onur Deveci’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Şimşek, fabrika ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Sivas’taki sanayi kuruluşlarının üretim faaliyetleri, istihdam ve kent ekonomisine katkıları ele alındı.


Kaynak:Adem Sabit Nalbant

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.