Vali Yılmaz Şimşek'ten çalışmalara yerinde inceleme
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kentte tamamlanan veya çalışmaları devam eden projeleri yerinde inceledi.
Vali Şimşek, programı kapsamında Sivas Numune Hastanesi Yeni İdari Binası ve TANAP Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Numune Hastanesi'nin Yeni İdari Binası Hizmete Başladı
Vali Şimşek, yapımı tamamlanarak 7 Eylül'de hizmet vermeye başlayan Sivas Numune Hastanesi Yeni İdari Binası'nı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yeni binada başhekimlik, idari ve mali hizmetler, sağlık bakım hizmetleri, destek ve kalite hizmetleri ile teknik hizmetler birimleri faaliyet gösterecek.
İdari birimlerin aynı yapı içerisinde hizmet vermesiyle birimler arasındaki koordinasyonun artırılması, iş süreçlerinin daha etkin yürütülmesi ve hastane yönetiminin bütüncül bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.

TANAP Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitime Hazır
Gültepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan TANAP Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de incelemelerde bulunan Vali Şimşek, okulun mevcut durumu ve hazırlık sürecine ilişkin bilgi aldı.
Mesleki ve teknik eğitime yönelik olarak inşa edilen okulda derslik ve eğitim alanlarının yanı sıra doğal kaynaklar atölyesi, kapalı spor salonu ve öğrenci pansiyonu yer alıyor.
Enerji ve doğal kaynaklar alanında nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine katkı sağlaması amaçlanan okulda uygulamalı eğitim imkânlarının da artırılması öngörülüyor.
Kaynak:Burcu Cellat

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.