Vatandaşları zehirleyeceklerdi! Sivas'ta 5 kilo esrar ele geçirildi

Vatandaşları zehirleyeceklerdi! Sivas'ta 5 kilo esrar ele geçirildi
Sivas’ta polis ekipleri durdurdukları araç içerisinde yaptıkları aramada 5 kilo 100 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucu maddeyi taşıyan 2 kişi tutuklandı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda düzenlenen operasyonda şüpheli bir aracı durdurdu. Yapılan aramada, araç içerisinde 5 kilo 100 gram esrar bulundu. Olayla ilgili olarak araçtaki 2 şahıs gözaltına alındı.

Adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan zanlılar, cezaevine gönderildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Narkotik madde ticareti, sevki ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir" denilerek, halkın desteği ve duyarlılığı vurgulandı.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.