Yeni atanan akademisyenlere cübbe giydirildi

Yeni atanan akademisyenlere cübbe giydirildi
SCÜ Rektörü Ahmet Şengönül, Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek akademik ve idari personelle bir araya geldi. Ziyarette yeni atanan öğretim üyelerine cübbeleri giydirilerek başarı belgeleri takdim edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, ilçe yerleşkelerindeki incelemeleri kapsamında Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu’nu (MYO) ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu ve yönetim kadrosu tarafından ağırlanan Rektör Şengönül, akademik ve idari personelle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

hdo2cd0bqaagaps.jpgAkademik Kadroya Yeni Kan

Ziyaretin en anlamlı anlarından biri, yüksekokul kadrosuna yeni katılan ve ataması gerçekleşen öğretim üyeleri için düzenlenen tören oldu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, çiçeği burnunda öğretim üyelerine cübbelerini giydirerek başarı belgelerini takdim etti. Akademik yükselme ve atamaların üniversitenin bilimsel gücüne güç kattığını belirten Şengönül, personeli tebrik etti.

hdo2ccyxcaazxd3.jpg"Gelişim İçin Desteğimiz Sürecek"

Toplantıda yüksekokulun mevcut projeleri ve gelecek hedefleri üzerine istişarelerde bulunan Rektör Şengönül, öğrencilere ve akademik kadroya yönelik destek mesajı verdi: "Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi olarak her zaman öğrencilerimizin ve akademik kadromuzun yanında olarak onların gelişimi ve başarısı için destek olmaya devam edeceğiz. Yüksekokulda görev yapan tüm personelimize emekleri için teşekkür ediyorum."

hdo2cctwaaabvwo.jpg

Program, personelle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Burcu Cellat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.