YENİ Parti Sivas'ta sahada

YENİ Parti Sivas'ta sahada
YENİ Parti Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, il teşkilatıyla birlikte Kangal ve Ulaş ilçelerinde yeni hizmet binalarının açılışını gerçekleştirdi.

Yeni Parti Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sivas'ın Kangal ve Ulaş ilçelerinde YENİ Parti ilçe başkanlıklarının yeni hizmet binalarının açılış törenlerine katıldı.

İlk Durak Memleketi Kangal Oldu

Sivas programına baba ocağı Kangal ilçesiyle başlayan Karasu; Yeni Parti Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, Kangal Kurucu İlçe Başkanı Efkan Erdoğan, Divriği Belediye Başkanı Cihan Deniz Akbaş, belediye meclis üyeleri, parti teşkilatı mensupları ve vatandaşların katılımıyla Kangal İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

hpmmzlfxuaacssz.jpgTörende konuşan Karasu, baba ocağı Kangal’da hemşehrileriyle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde başlatılan sürecin Sivas’ın her ilçesinde kök saldığını ifade etti. Kangal’da açılan ilçe binasının halkın iradesini siyasetin merkezine taşıma yolunda önemli bir adım olduğunu belirten Karasu, değişim yürüyüşünü kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

hpnhe4ow0aagcbf.jpg

Kangal'ın Ardından Ulaş'ta Coşkulu Tören

Kangal’daki programın ardından Ulaş ilçesine geçen Karasu ve beraberindeki heyet, Ulaş Kurucu İlçe Başkanı İsmail Sarıtaş, ilçe örgütü ve vatandaşların katılımıyla Yeni Parti Ulaş İlçe Başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesti.

hpnhe4iw8aa4cwq.jpg

Ulaş'ta partililere ve vatandaşlara hitap eden Karasu, Sivas’ın dört bir yanında yakılan çoban ateşinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek örgütlü mücadeleyle halkın iktidarına giden yolu adım adım ördüklerini dile getirdi.

Açılışların ardından ilçe binalarını gezen Karasu ve parti heyeti, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Kaynak:Zuhal ACAR BIÇAKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.