Yeniden Refah Partisi´nde Görev Değişimi

Yeniden Refah Partisi´nde Görev Değişimi
Yeniden Refah Partisi´nde Görev Değişimi


FATİH TABUR

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan´ın oğlu Fatih Erbakan tarafından geçtiğimiz yıl 23 Kasım´da kurulan Yeniden Refah Partisi´nin Sivas 1. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek. Saat 13.30´da  Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda yapılacak olan kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu da katılacak.

8 İLÇEDE TEŞKİLATLAR KURULDU

Gerçekleştirecekleri kongreye tüm Sivaslıları davet eden Yeniden Refah Partisi Kurucu İl Başkanı Emre Kayalı, Kısa süre içerisinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Şu ana kadar 8 ilçede teşkilatlarımız kuruldu, bunların 7´sinde de kongreler yapıldı. Teşkilatlanma çalışmalarımızı il kongremizle taçlandırmak istiyoruz dedi.

DAVANIN İÇERİSİNDE

OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Tek liste ile gidilecek olan kongre sonucunda İl Başkanlığı görevini Fatih Kalkan´a devredeceğini belirten Kayalı, Bundan sonra da inşallah yine bu davanın içerisinde olmaya devam edeceğim açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.