Yiğido Arayı İyi Değerlendiriyor

Yiğido Arayı İyi Değerlendiriyor
Yiğido Arayı İyi Değerlendiriyor

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, ligin 9. haftasında kendi evinde konuk edeceği Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde Teknik Direktör Tamer Tuna ve kurmayları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

İdmana koşu ile başlayan kırmızı-beyazlı takım, açma-germe hareketleri ile çalışmalarını sürdürdü. Ardından pas ve şut çalışması yapan Yiğidolar, 5´e 2 top kapma çalışması ile idmanına devam etti. Antrenman yapılan çift kale maçla tamamlandı.

TEMPOLU ANTRENMAN

Yapılan antrenmanda futbolcuların tempolu olması gözlerden kaçmadı. Milli arayı iyi değerlendiren kırmızı-beyazlı ekip, Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçının hazırlıklarına geçen hafta başlamıştı.

FENERBAHÇE MAÇI

CUMARTESİ

Öte yandan Spor Toto Süper Ligin 9. Haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe arasında 20 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan maç saat 19.00´da başlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan müsabakanın hakemleri ise Perşembe günü belli olacak.

/resimler/2018-10/13/1147023168772.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.