Yiğido, Berabere Kaldı

Yiğido, Berabere Kaldı
Yiğido, Berabere Kaldı


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Gelişim U17 Elit Ligi temsilcimiz Demir Grup Sivasspor U17 takımı, ligin 20. haftasında sahasında Kasımpaşa U17 takımı ile kozlarını paylaştı. Müsabaka 0-0 golsüz eşitlikle tamamladı.

Fuar Alanı Tesisleri 1 nolu suni çim sahada oynanan müsabakayı Sivas bölgesi hakemlerinden Ali Yıldız yönetti. Yıldız´ın yardımcılıklarını ise; Ahmet Konak, Nurettin Enes Ünal ve Taha Bayrak yaptı.

Oynanan heyecan dolu müsabakada 90 dakika boyunca gol sesi çıkmazken, karşılaşma 0-0 sona erdi.

Demir Grup Sivasspor U17 takımı bu skorun ardından puanını 23´e çıkartarak 13. sırada yer aldı. Kasımpaşa ise puanını 29´a çıkartarak 9. sırada kaldı.

Öte yandan Demir Grup Sivasspor U17 takımı ligin 21. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile kozlarını paylaşacak. 9 Şubat Cumartesi günü Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 11.00´da başlayacak.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.