Yıldız Dağı’nda kış şöleni
Sivas’ın gözde kış turizm noktalarından biri olan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, hafta sonu adeta dolup taştı.
Başarı Turizm ve Aura Aktif Yaşam Merkezi organizasyonuyla Yıldız Dağı’na çıkan arkadaş grupları, bembeyaz kar örtüsü eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.
Sabahın erken saatlerinden itibaren Yıldız Dağı’na gelen ziyaretçiler, güne kızak eğlencesiyle başladı. Özellikle çocuklar ve gençler, karla kaplı pistlerde renkli görüntüler oluştururken, eğlenceli anlar objektiflere yansıdı. Günün ilerleyen saatlerinde teleferiğe binen vatandaşlar, Yıldız Dağı’nın eşsiz manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Zirveden görülen karla kaplı ormanlar ve doğal güzellikler, cep telefonlarıyla kaydedildi.
KAR ÜSTÜNDE MANGAL KEYFİ
Soğuk havaya aldırış etmeyen arkadaş grupları, belirlenen alanlarda mangal yakarak sucuk keyfi yaptı. Kar üzerinde yanan mangallar, Yıldız Dağı’nda kış aylarının vazgeçilmez görüntülerinden biri oldu.
ZİYARETÇİLER MEMNUN
Yıldız Dağı’na gelen ziyaretçiler, tesislerin düzenli olması ve ulaşımın rahatlığından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretçiler, sunduğu çeşitli aktiviteler ve temiz havasıyla Yıldız Dağı’nın Sivas’ta kış tu

Kaynak:Fatma Oruç


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.