Yılmaz’dan Sivas İrade Gazetesi’ne ziyaret
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmet Yılmaz, Sivas İrade Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal’ı ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sivas’ın gündemine ilişkin konular ele alınırken, yerel basının kent için üstlendiği sorumluluk üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. Bir süre sohbet eden Yılmaz ve Karabal, kentte yürütülen çalışmalar ile güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taner Karabal, nazik ziyaretinden dolayı İsmet Yılmaz’a teşekkür etti.
İsmet Yılmaz ise Sivas İrade Gazetesi’ni yakından takip ettiğini belirterek, Taner Karabal’ın şahsında İrade ailesine çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak:Sevim Taş

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.