Zeki Özdemir üyeleri bilgilendirdi!
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Osman Yıldırım’ın yönetiminde Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantının gündeminde, Yerel Kalkınma Hamlesi, Başkan Özdemir’in yatırım ve iş birliği fırsatlarını görüşmek üzere Marmara Bölgesi ve Ankara’ya yaptığı ekonomi odaklı ziyaretler, Demirağ OSB, Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (STSO) Bankalar Caddesi’ndeki bina inşaatı, turizm, sanayi, organize sanayi bölgeleri ile komisyon çalışmaları yer aldı.
Toplantıda konuşan Başkan Özdemir, Ağustos ayında gerçekleştirilen yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Özdemir’in sunumunun ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan meclis üyeleri, sektör ve gündeme dair görüşlerini paylaştı.
Kaynak:Bilal Hasdemir
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.