Gündem

Belediyeden imza şov

Belediyeden imza şov

Belediyeden imza şov
22-07-2013 17:28


KAAN KARAGUŞ

Sivas’ı Spor Toto 3. Lig’de başarıyla temsil eden ve son birkaç sezondur 2. Lig’i zorlayan 4 Eylül Belediyespor’da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan futbolcu seçmelerinde birbirinden yetenekli 4 genci kadrosuna dahil eden Belediye ekibi, yeni sezonda kadrosuna dahil edeceği isimler konusunda ince eleyip sık dokuyor. Mevcut kadroda büyük bir revizyona giden ve takımdan gönderilen isimlerin yerine genç, dinamik, koşan ve mücadele eden futbolcular dahil etmek isteyen Sivas temsilcisi, bu doğrultuda 4 ismi daha renklerine bağlarken, 5 futbolcuyla daha anlaşma sağlayacaklarının müjdesini verdi.

Belediye ekibi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde Tarsus Belediyespor’dan 22 yaşındaki sol bek Aytunç Ödem, Kilimli Belediyespor’dan 24 yaşındaki stoper Şafak Bayraktar, Küçükçekmecespor’dan 23 yaşındaki forvet arkası Mustafa Cevret ve Beylerbeyi’nden anlaşmaya vardığı 22 yaşındaki kanat oyuncusu Mehmet Murat Uçar’la resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreni ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, yeni transferlerin takıma ve Sivas’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, önümüzdeki günlerde 5 isme daha sözleşme imzalayacaklarına değindi.

Polat; ‘Şuanda Sivasspor’dan 3 tane sporcu arkadaşımız bizimle birlikte antrenmanlara devam ediyor. Kaan Kılcı, Sefa Yıldırım ve Muarrem Akkuş. Ferhat Macid ve Niyazi Batuhan Salman ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Toplam yeni sezonda Sivasspor’dan 5 arkadaşımızı renklerimize bağlamış olacağız. Kaan ve Ferhat profesyonel, diğer arkadaşlarımız henüz amatör. Sanırım Sivasspor bu oyuncularımızı profesyonel yapıp bize verecekler.

Diğer taraftan seçmelerden Davut, Yasin, Hamza ve Tufan önümüzdeki hafta içerisinde sözleşme imzalayacağız. Ayrıca bir kaleci, sol bek, sol ön ve bir santraforla daha görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah o arkadaşlarımızı da önümüzdeki günlerde Sivas’a getirerek sözleşme imzalayacağız’ dedi.

‘YAŞ ORTALAMASI 20’

Geçtiğimiz sezonki kadrodan birçok isimle yolların ayrıldığına vurgu yapan Başkan Polat, şuan itibariyle takımın yaş ortalamasının 20 olduğunu söyledi.

Polat; ‘İnşallah yeni sezonda, genç, dinamik, koşan, mücadele eden, keyif veren ve Sivaslıların zevkle seyredeceği bir takım oluşturacağız. Arkadaşlarımızı bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. 4 Eylül Belediyespor TFF nezdinde, transferini layıkıyla yerine getiren, güvenilir bir kulüp haline gelmiştir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

‘HAYIRLI OLSUN’

4 Eylül Belediyespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Halil Kol ise takıma yeni dahil olan isimlerle birlikte güçlerine geç kattıklarını ifade etti.

Kol; ‘2013-2014 Futbol sezonunda 4 Eylül Belediyespor’un yeni transferleriyle birlikte daha da güçlendiğini düşünüyoruz. 1989-90 ve 91 doğumlu 4 yeni arkadaşımızla bugün sözleşme imzaladık. Dilerim Sivas için hayırlı olur. Allah herkese sakatlıksız, bizleri ve kendilerini daha yukarılara taşıyacak bir sezon nasip eder’ dedi.

İmza töreni daha sonra yeşil sahada çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER