Gündem

Sivas Kazandı

Sivas Kazandı

Sivas Kazandı
30-03-2014 21:34


HABER MERKEZİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mesude Nursuna Memecan ve Ali Turan, belediye başkanlığını kazanan Sami Aydın’ı tebrik etti.

Seçim sonrası parti binasına gelen ve Seçim Komite Merkezinde sonuçlarla ilgili olarak bilgi alış verişinde bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve milletvekilleri daha sonra il başkanlığına çıkarak belediye başkanlığını kazanan Sami Aydın ile bir araya geldiler. Sami Aydın’ı kutlayan ve başarı dileklerinde bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve milletvekilleri seçim sonu ilk açıklamalarını gazetemize yaptılar.

SİVAS KAZANDI

Seçim sonuçlarını gazetemize değerlendiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ‘ Seçimin galibi kesinlikle Sivas olmuştur. Bizlere olan güven ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Başbakanımızın yüzünü güldüren Sivaslılara teşekkür ederim. Sivaslı kendini temsil edeni seçmek için en güzel cevabı sandıkta verdi. Birlikteliğimiz bu güne kadar bozulmadı, Allan’ın izniyle bundan sonra da bozulmayacaktır’ dedi.

SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Belediye Başkanlığını kazanan Sami Aydın ile bir araya gelerek sohbet eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ‘Bugün itibarıyla seçim bitti. Başkanımız mazbatasını aldıktan sonra hemen çalışmaya başlamalı ve Sivas’ın gelişmesi, kalkınması yolunda projelerini hayata geçirmelidir. Durmak yok, yola devam’ dedi.

MEMECAN VE TURAN

AK Parti Sivas Milletvekilleri Mesude Nursuna Memecan ve Ali Turan ise seçimde seçmenin gerekli yerlere gereken dersi verdiğini dile getirerek ‘AK Partiyi birinci parti olarak gösteren, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Sivas halkına teşekkür ederiz’ dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER