Gündem

AK Parti'den Aday Olmuştu, SİDAŞ'ın Yönetiminde Yer Aldı!

2018 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adayı olan Osman Nuri Kuruçay’ın SİDAŞ’ın yönetim kurulu üyeliğine atanması bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılandı.

AK Parti'den Aday Olmuştu, SİDAŞ'ın Yönetiminde Yer Aldı!
23-04-2024 13:54
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Sivas Belediye şirketi SİDAŞ’ta görev yapacak isimler belli oldu.

Ticaret Sicili Gazetesinin 22 Nisan 2024 tarihli sayısında yer alan bilgilere göre SİDAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahim Ceyhan, Osman Nuri Kuruçay, Ramazan Baker, Mesut Dursun, Selahattin Şeker, Turan Polat ve İbrahim Sizer’den oluştu.

2018 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adayı olan, 2019 yerel seçimlerinde  ise Hilmi Bilgin'in kontenjan listesinde yer alarak AK Parti'den Sivas Belediye Meclis Üyesi seçilen Osman Nuri Kuruçay’ın SİDAŞ’ın yönetim kurulu üyeliğine atanması eleştirilere neden oldu.

Kuruçay, 2018 seçimlerinde aday adaylığı için sosyal medya mesajından yaptığı paylaşımda, “Davamız, sevdamız, aşkımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'la kurduğumuz, ilk günkü aşkla şevkle aynı heyecanla bugüne kadar almış olduğumuz en yüksek oyun çok üstüne taşımak sizlerin hizmetkârı olmak…” ifadelerini kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER