Gündem

ANADOLU KAPLANLARI SEMİNERDE BULUŞTU

ANADOLU KAPLANLARI SEMİNERDE BULUŞTU

ANADOLU KAPLANLARI  SEMİNERDE BULUŞTU
19-04-2018 07:00


M. MUSTAFA IŞIK

TEZMAKSAN, Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği´nin (SOSAD) daveti, düzenlediği seminerde SOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Necaattin Çelik, TEZMAKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Aydoğdu´yu ve ekibini takdim ettikten sonra programa iştirak eden Sivaslı sanayicilere teşekkür etti.

Açılış konuşmasını ise TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Yıldırım gerçekleştirdi. Yıldırım konuşmasında; TEZMAKSAN´ın sadece Sivas´a değil, Türkiye sanayisine yaptığı katkılardan ve duyarlı bir kurum kültürünün varlığından bahsetti.

TEZMAKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Aydoğdu´nun, doğup büyüdüğü memleketi olan Sivas´a bağlılığını takdir etti. TEZMAKSAN Müşteri İlişkileri Koordinatörü Yalçın Paslı, Sivaslı sanayicilere yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumda; takım tezgahları ve makina sektöründe TEZMAKSAN´ın yeri, Endüstri 4.0´a uyum çalışmaları, dünya takım tezgahları sektörünün durumunun yanı sıra TEZMAKSAN´ın sektöre sunduğu hizmet ve çözüm önerileri de anlatıldı.

Yalçın Paslı´nın sunumunun ardından sözü devralan TEZMAKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu, TEZMAKSAN´ın sanayicinin sorunlarına çözüm üreten yapısından bahsederek teknik eğitim ve nitelikli ara eleman problemlerinin bilhassa üzerinde durdu. Teknik eğitim ve kalifiye eleman konusu özelinde, Sivas´ın teknik meslek okulu öğretim görevlilerinden gelen soruları yanıtladı. Katılımcılar, TEZMAKSAN Akademi´nin güncel eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Program, Sivaslı sanayicilerin iştirak ettiği akşam yemeği ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER