Gündem

Kupada Rakip Nazili Belediyespor

Kupada Rakip Nazili Belediyespor

Kupada Rakip Nazili Belediyespor
06-12-2013 17:04


İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor kupada 5. turda Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor ile eşleşti.

Sivasspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) daha sonra açıklayacağı tarihte Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

5. Tur maçları tek maç eleme usulüne göre 17, 18 ve 19 Aralık tarihlerinde oynanacak ve 8 takım grup aşamasına yükselecek.

Sivasspor kupada; 2. tur karşılaşmasında  Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 5-0, 3. turda Ankaragücü'nü 3-1 ve son olarak 4. turda Silivrispor'u 1-0 mağlup ederek 5. tura yükselmişti.

2. ligi kırmızı grupta yer alan  Nazilli Belediyespor ise Menemen Belediyespor, Orduspor ve Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek 5. tura yükseldi. 

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları, 4 takımın seri başı olarak dağıtılacağı kura çekimi ile belirlenmiş 2 grupta 4'er takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler seri başı sistemine göre belirlenecek ve seri başı 4 takım kura çekimi ile gruplara eşit olarak dağıtılacak. Diğer 4 takım da yine kura ile eşit olarak gruplara ayrılacak.

Oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım ise, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Kupada eşleşmeler şu şekilde oldu:

Sivasspor - Nazilli Belediyespor

Kayseri Erciyes - Akhisar Belediyespor

Galatasaray - Balıkesirspor

Karabükspor - Elazığspor

Bursaspor - İnegölspor

Tokatspor - Kayserispor

Eskişehirspor - Fethiyespor

Bucaspor – Antalyaspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER