Ekonomi

Sivaslı Esnaf Uyardı! Altında Yükseliş Devam Edecek

Altın fiyatlarında yükselişin artacağını ifade eden sarraf Ahmet Nalbant, “Altında kritik seviye 2 bin 300 dolardı. Kritik seviyeye düşmedi, direnç gösterdi sonra da tekrardan yükselişe geçti. Bundan sonraki süreçte dirençli bir şekilde, kademeli olarak yükseliş bekleniyor" dedi.

Sivaslı Esnaf Uyardı! Altında Yükseliş  Devam Edecek
13-05-2024 13:25
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA 

Sivas’ta yatırım araçları arasında en güvenilir seçeneklerden bir tanesi olarak yatırımcılar tarafından tercih edilen altın, dünya genelinde yatırım ve hediye anlamında kullanılması sebebiyle sürekli fiyat olarak değişkenlik gösteriyor. Altın piyasasındaki hızlı yükselişi fırsat bilen vatandaşlar, yatırım amaçlı altın almak için Sivas'taki kuyumcularda yoğunluk oluşturuyor.

Altın fiyatlarında güncel yükselişin katlanarak artacağını belirten Sarraf Ahmet Nalbant, “Altında kritik seviye 2 bin 300 dolardı. Kritik seviyeye düşmedi, direnç gösterdi sonra da tekrardan yükselişe geçti. Bundan sonraki süreçte dirençli bir şekilde, kademeli olarak yükselişler bekleniyor. Bu, vatandaşlar için bir yatırım tavsiyesi olarak da algılanabilir. Uzun vadeli yatırım yapma düşüncesi olan vatandaşlar hiç beklemesin derim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER