Gündem

Bal´da Derbi Heyecanı

Bal´da Derbi Heyecanı

Bal´da Derbi Heyecanı
14-02-2014 15:29


İRFAN ÖZŞEKER

BAL ligi 4. grupta mücadele eden Zara Belediyespor ile Yıldızeli Birlikspor derbi maçında karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz yıl eşiğinden döndüğü 3. Lig yolunda bu sezon emin adımlarla ilerleyen Zara Belediyespor ile grupta orta sıralarda yer alan Yıldızeli Birlikspor, 18. hafta maçında karşı karşıya gelecek.

Ligde geçtiğimiz hafta kendi evinde 1926 Bulancakspor ile 1 ? 1 berabere kalan lider Zara Belediyespor ile üst sıraları hedefleyen ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Öz Espiyespor´u 1-0 yenen Yıldızeli Birlikspor arasında oynanacak zorlu düello, yarın saat 13:30´da Sivas 1 Nolu Saha´da oynanacak.

Sivas derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak Zara Belediyespor son iki haftada alınan beraberliklere dur demek ve yeniden galibiyet almak için çıkacak. Yıldızeli Birlikspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda aldıkları galibiyeti bu haftada tekrarlamak ve üst sıralara çıkmak için mücadele edecek.

Ligin ilk yarısında Zara´da oynanan karşılaşmada Zara temsilcisi sahadan 6-1´lik farklı galibiyetle ayrılmıştı. 90 dakika boyunca kıyasıya mücadeleye sahne olacak karşılaşmayı, Sivas merkez ve Zara´dan çok sayıda sporsever takip edecek.

ZARA MEYDAN SİVAS´A AKACAK.

16 Şubat Pazar günü saat:13.30`da Fuar Alanı 1 Nolu Sahada oynanacak olan Yıldızeli Birlikspor - Zara Belediyespor karşılaşmasında takımlarına tribünden destek vermek isteyen Lider Zara Belediyespor`un cefakâr ve fedakâr taraftar grubu Zara Meydan Sivas`ta takımlarına destek verecek. Zara Meydan taraftar grubu olarak her zaman takımlarının yanında olan Kırmızı-Siyahlı takıma gönül verenler, ?Şu net bilinsin ki, Zaraspor`a ve armaya olan aşkımız pazara kadar değil mezara kadar." dediler. Pazar günü fuar alanı 1 nolu sahanın tribünlerini dolduracaklarını ifade eden Zara Meydan grubu temsilcileri, Sivas´ta yaşayan tüm Zara`lı hemşerilerimizi Yıldızeli Birlikspor ile oynayacağımız maçımıza bekliyoruz."dediler.  

TFF BAL ligi 4.grupta zirve mücadelesi veren lider Zara Belediyespor`un 39, 8.sırada bulunan Yıldızeli Birlikspor`un ise 24 puanı bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER